Sökmotoroptimering

Marknadsföring på Google

Sökmotoroptimering

 

Sökmotoroptimering innebär att med främst plattformen Google, se till så att den hemsida som optimeras hamnar högt i det organiska söket. På senare år har lokal sökmotoroptimering blivit populärt, som exempelvis Sökmotoroptimering Tyresö.  

En majoritet av de miljontals sökningar som görs dagligen har koppling till en geografi. Ett exempel på det är om vi på Pobben Media skulle behöva hjälp med Sökmotoroptimering lokalt. Då skulle vi söka på sökmotoroptimering Tyresö eller sökmotoroptimering Nacka. Även närliggande kommuner som sökmotoroptimering Haninge eller Stockholm skulle vara relevant. 

Pobben Media arbetar idag framgångsrikt med företag som jobbar lokalt med omnejd. Vill ni öka andelen kundkontakter och förfrågningar, så är google en mycket effektiv plattform. Vi gör arbetet kostnadseffektivt och ser till att du får rätt typer av kunder, snarare än många till antal. Det handlar inte om att sökmotoroptimera för att få så många besökare som möjligt till hemsidan, utan att det är de mest relevanta besökarna som tillkommer. Det får företagen idag genom att vara sökbar på rätt sökord och begrepp, med lokal förankring. 

Vår målsättning är att ni ska få fler faktiska affärer genom ett samarbete med oss. 

Hör av er för ett möte eller offert!